Објави означени како chores

Домашни обврски

Рерните на Gorenje го прават животот повкусен

Животот е авантура поврзана со сетилото за вкус! Во текот на нашето динамично секојдневие исполнето со веќе воспоставени рутини, сите ние копнееме по малку едноставност и спокојство. За среќа, рерните на Gorenje се дизајнирани да ви го олеснат животот,...

Домашни обврски

Прославете го Светскиот ден на храната со апаратите на Gorenje

16 октомври не е како и секој друг ден – тоа е Светски ден на храната! И покрај прогласувањето на еден ваков празник, не станува збор за тоа тој да се доживее како ден кога се посветувате на предизвикот...

Домашни обврски

Заштедете време, пари и електрична енергија со нашиот систем за автоматско дозирање

Знаеме колку бурен може да стане животот, со ограничување на времето за извршување на секојдневните задачи и со желбата денот да трае повеќе од 24 часа. И додека машините за перење несомнено ни го подобрија животот, обврската да се...

Домашни обврски

Нашата машина за миење садови – вашето тајно оружје против бактериите

Сите знаеме дека миењето на садови во машина за миење садови е многу похигиенски од миењето на рака. Но, дали некогаш сте се загрижиле колку навистина се чисти вашите садови? Дали остануваат бактерии и други микроорганизми на нив иако...

Домашни обврски

Кажете им збогум на непријатниот мирис на штотуку испраната облека и на мувлосувањето на машината за перење – со машините за перење од линијата WaveActive

Не многу работи мирисаат толку добро како свежо испраната облека. И не многу работи мирисаат толку лошо како свежо испраната облека што не мириса свежо. Па, како да ја спречите појавата на мирис во вашата машина за перење и...

Домашни обврски

Пролетно чистење со планирање на буџетот

Јуухуу, пролетта – најубавото годишно време во годината – е веднаш зад аголот. Но, о, не, тоа значи дека пролетното чистење – најстрашната работа во годината – е, исто така, зад аголот. Расчистувањето и чистењето на вашиот дом може...

Домашни обврски

Машини за сушење алишта – лесни како детска игра

Има толку многу работи кои може да ги направат машините за сушење алишта и толку многу начини на кои тие ни го поедноставуваат животот. Но, откако ќе купите една ваква машина во вашиот дом, има одредени правила што треба...

Семејство

Зборувајте со јазикот на љубовта

Денот на вљубените. Тоа е оној еден ден во годината посветен на најубавата од сите емоции што постојат… љубовта. Иако ова е една од најважните и најпроучените човечки емоции, најчесто оваа емоција е најмалку сфатена, бидејќи врз начинот на...

Домашни обврски

Направете повеќе правејќи помалку

Денот има 24 часа. Но, кога 7 или 8 часа од денот поминувате во спиење, а останатите часови во работа, исполнување на обврските и на домашните работи, времето како да ви се лизга низ прстите како зрнца песок. Модерниот...

Дом

Чук, чук, има ли некој? Ултра чисти машини за миење садови!

Сфативме дека, веројатно, не сакате да читате уште една статија за неверојатните карактеристики на генерацијата на машини за миење садови Gorenje UltraClean. Бидејќи, иако овие статии придонесуваат миењето садови да изгледа ултра лесно, брзо и ефикасно, тие сепак се...