Блог за поедноставување на животот

Gorenje е повеќе од обична продавница за апарати за домаќинство. Како бренд живееме во срцето на домот и секојдневно престојуваме во домот. Затоа нашата мисија е да играме животна улога во одвивањето на секојдневниот живот и обврските што доаѓаат со него, да биде малку полесно, помалку комплицирано и попријатно. Ние веруваме дека секоја иновација што ја нудиме треба да има поедноставна цел, најголемите пресвртници во животот или најмалите секојдневни моменти да се направат попријатни.

Блогот Life Simplified носи совети и трикови, рецепти и инспирација за внатрешен дизајн за сите на кои им е потребен допир на едноставност во нивниот живот. Ако сакате да создадете повеќе време и простор за дишење во текот на вашиот ден, дојдени сте на вистинското место. Знаеме дека помалку често може да значи повеќе, но не станува збор за минимализам. Ние сме за рамнотежа. За малите промени кои даваат најголеми резултати: вкусна вечера, штиркана кошула, пријатен дом, среќно семејство.

Прегрнете ја едноставноста. Прегрнете го животот.