Прифатете ја едноставноста

Последни статии

Посветеност на едноставноста на животот

Посветени сме на намалувањето на комплицираноста во животот за да се радуваме на повеќе моменти кои носат олеснување, моменти кои се вистинити и имаат значење. Создадено е од заедница на ентузијасти за едноставност, кои испорачуваат креативни идеи, инспиративни мисли и корисни алатки, за да стане место број еден за помош: „Дизајнирате го животот што сакате да го живеете“. Прегрнете ја едноставноста. Прегрнете го животот.

Featured Video Play Icon