Објави означени како lifestyle

Семејство

Квалитетно време за квалитетна благосостојба

Овој месец се фокусираме на важноста да се помине квалитетно време за квалитетно ментално здравје. Без разлика дали се работи за време поминато со Вашиот партнер, пријателите или со саканите, градењето и зајакнувањето на врските може да има позитивно...

Семејство

Зборувајте со јазикот на љубовта

Денот на вљубените. Тоа е оној еден ден во годината посветен на најубавата од сите емоции што постојат… љубовта. Иако ова е една од најважните и најпроучените човечки емоции, најчесто оваа емоција е најмалку сфатена, бидејќи врз начинот на...

Дом

Искусете ја слободата со самостојните шпорети на Gorenje

Нашите самостојни шпорети претставуваат апарати наречени „сѐ во едно“, со стаклокерамичка плоча и со рерна, што ви дава еден комплетен пакет за готвење. И благодарение на нивните неверојатни карактеристики, ви даваат слобода повеќе да уживате во она што го...

Совети и трикови  /  Храна

Топ 5 совети како да останете хидрирани ова лето

Количината на вода во телото на еден возрасен човек изнесува околу 57%. Водата е потребна за правилно функционирање на телесните клетки, регулирање на температурата на телото, отстранување на непотребните материи и за неколку други витални функции на телото. Тешката...