Објави означени како drying

Дом

Исперете ги и исушете ги алиштата за само 120 минути

Велат дека единственото нешто што не можете да го купите е времето. Па, во оваа смисла се осмелуваме да размислуваме на поинаков начин. Затоа што нашите најдобри машини за перење и новата напредна линија на машини за сушење ќе...

Домашни обврски

Ги откриваме сите тајни на магијата на машината за сушење

Луѓето сакаат кога машините работат за нив. Заштедете време со сушење на алиштата со машина за сушење. Со вистинската машина ќе ви биде полесно да се грижите за чисти и негувани алишта во вашиот дом. Кога перете текстил и...

Домашни обврски  /  Совети и трикови

Кои алишта да ги сушите, а кои не во машина за сушење

Да се ​​сушат алиштата во машина или на воздух? Предлагаме комбинација од двете. Иако сушењето на воздух бара повеќе време, понекогаш тоа е најдобар начин да се исушат некои нежни парчиња облека. Од друга страна, сушењето во машина за...

Домашни обврски  /  Совети и трикови

Да го направиме перењето едноставно. Водич за почетници за чисти алишта.

Перењето на алиштата за првпат може да изгледа како застрашувачка задача. Вие дефинитивно не сакате да завршите со розови кошули или со набрани џемпери. Затоа, побаравме од нашите експерти да го состават овој едноставен водич кој за еден миг...

Совети и трикови  /  Храна

Најдобри начини за чување зеленчук и овошје за зима

Пролетта и летото не само што ни овозможуваат благодат кога имаме сончевото време и релаксираната атмосфера, туку тие исто така ни нудат изобилство од сочно овошје и зеленчук. Тука се црешите, сливите и разни видови бобинки, па домати, краставици...

Домашни обврски  /  Совети и трикови

Каде ќе ги сушите вашите алишта зимава?

Во пролет и лето, во нашите домови уживаме во пријатниот ветрец од отворените прозорци и балкони, давајќи ни можност да вдишеме свеж воздух и да уживаме во топлите долги денови. Во текот на овие месеци, сите сакаме да ја...

Домашни обврски  /  Совети и трикови

За молците, наборите и пеглањето

Како треба да се пегла кошула? Упс, зошто има мала дупка тука – се надевам дека не се молци. Како да се ослободам од нив? Тука ќе ги најдете одговорите што ги барате. Како да се спречи туткање на облеката кога...