Објави означени како energy efficiency

Дом

Енергетски шампиони – економични и еколошки

Тимот на програмери и инженери на Горење повторно успеа. Нашите најнови машини за перење од линијата WaveActive обезбедуваат совршена комбинација на технологија за одлични резултати при перење со многу мала потрошувачка на енергија. Секогаш кога и да ја користите...

Дом  /  Дом без неред

Дали апаратите за домаќинство можат да заштедат за домаќинството?

Истражувавме, дали – и колку – можете да ги намалите сметките за електрична енергија ако го замените стариот голем апарат за домаќинство со нов поефикасен? Кога ќе се исплати оваа инвестиција? Апаратите за домаќинство се типични потрошувачи на електрична...

Дом

Достигнете повисоко ниво на енергетска ефикасност во кујната

За многумина, користењето на електричната енергија се сфаќа како вообичаена работа, но сепак сите ги креваат веѓите кога ќе добијат високи сметки за потрошената електрична енергија. Во изминатите месеци, повеќето од нас работеа и престојуваа во своите домови, што...