Објави означени како tumble dryer

Домашни обврски  /  Одржување на апаратите

Совети за употреба на машината за сушење за различни типови ткаенини

Есенските и зимските денови се обично поврнежливи, а во влажните денови домаќинствата почесто ја користат машината за сушење алишта. Сепак, треба да  внимаваме при сушењето на различните видови ткаенини да употребуваме специфични поставки. Прочитајте ја нашата најнова објава за...

Домашни обврски  /  Совети и трикови

Општи грешки при перење: Не преполнувајте со прашок.

Без разлика колку е валкана, замирисана и/или извалкана вашата облека или некои други предмети, истурањето голема количина детергент во машината за перење воопшто не е добар избор. Напротив, честопати тоа негативно се одразува. Тоа што е повеќе, не е...

Домашни обврски

Ги откриваме сите тајни на магијата на машината за сушење

Луѓето сакаат кога машините работат за нив. Заштедете време со сушење на алиштата со машина за сушење. Со вистинската машина ќе ви биде полесно да се грижите за чисти и негувани алишта во вашиот дом. Кога перете текстил и...

Домашни обврски  /  Совети и трикови

Кои алишта да ги сушите, а кои не во машина за сушење

Да се ​​сушат алиштата во машина или на воздух? Предлагаме комбинација од двете. Иако сушењето на воздух бара повеќе време, понекогаш тоа е најдобар начин да се исушат некои нежни парчиња облека. Од друга страна, сушењето во машина за...