Slovenija | Česká republika | Slovenská republika | Magyarország | Hrvatska | Srbija | Polska | Россия | Österreich | Bosna i Hercegovina | Deutschland | România | България | Северна Македонија | Danmark | Suomi | Norge | Sverige

Објави означени како refrigerator

Дом

Поладно од ладно. Фрижидер со NoFrost технологија.

Ах! Фрижидерот, тој незаменлив дел од нашите домови, уредот за ладење што ја одржува нашата храна ладна и свежа. Особено во лето. Но, ах! Страшната обврска за чистење на мразот и ледените слоеви на ѕидовите од фрижидерот. Ви звучи...

Дом  /  Совети за дизајн

Ретро фрижидерите ги покажуваат вашата личност и вашиот стил

Дали сте слушнале за изреката: „Покажете ни го вашиот фрижидер и ќе ви кажеме кој сте?“ Можеби изгледа изненадувачки, но фрижидерот всушност може да открие многу за вашето здравје, личност, начин на живот и за вашиот вкус за стил....

Дом

Што велите во 2022 година да се посветите на поедноставувањето на вашиот живот?

Иако честопати посветуваме премногу внимание на малите детали, животот не мора да биде толку комплициран колку што ние можеме да го направиме. Новата година е токму пред нашиот праг, и нема подобро време од сегашното за планирање на поедноставувањето...

Домашни обврски  /  Совети и трикови

Како да го складирате вашето омилено овошје и зеленчук

Летото е пред збогување со своите дарови, главно со изобилството овошје и зеленчук, но тоа не е причина да страдате по скапоцените витамини и минерали во текот на следните месеци. Со малку напор и со веќе испробани домашни рецепти,...

Домашни обврски  /  Одржување на апаратите

Вода или мраз во фрижидерот: еве што значи тоа

Таложењето на вода или мраз во фрижидерот никогаш не е добар знак. Еве како можете да го поправите или да го избегнете тоа. Дали некогаш сте се прашале зошто мразот се акумулира во фрижидерот или зошто од него истекува...

Домашни обврски

Дали вашиот фрижидер може да го стори ова?

Опременоста за ладење и замрзнување на производите е главната работа кај секој фрижидер. Сепак, некои го прават тоа подобро од другите, а некои прават дури и повеќе од тоа. Да се избере вистинскиот фрижидер е голема одлука. Можеби сакате...

Домашни обврски  /  Совети и трикови

Еј фрижидеру, време е за годишен одмор!

Време е од годината кога многу луѓе заминуваат на своите омилени дестинации за одмор. Додека многумина од нас си понесуваат храна со себе, главно за попат, фрижидерот останува дома. Дали треба да го исклучиме ако отсуствуваме подолго време или...

Домашни обврски  /  Одржување на апаратите

Фрижидерот крева врева? Еве што треба да знаете!

Секогаш кога еден апарат почнува да испушта чудни звуци, тоа можеби нешто ви кажува. Можеби ќе се вознемирите поради тоа, но не кревајте паника и јавете се на овластениот сервис. Посебно кога станува збор за фрижидерите. Во упатството за...

Совети и трикови  /  Храна

Кујна со нула-отпадоци? Да, тоа е возможно!

Одржливиот начин на живот бара одредено приспособување и упорност, но дефинитивно се исплаќа. Вашето здравје, околината и паричникот ќе ви бидат благодарни. Па, за што се работи кога станува збор за кујна со нула отпад? Животот без отпад е...

Домашни обврски

Дали ви треба NoFrost фрижидер или замрзнувач?

Фрижидерите и замрзнувачите се користат за ладење или замрзнување на храна и зеленчук, со што се зачувува нивната употребена вредност и, следствено, заштедува време и пари. Сепак, овие апарати имаат и неколку неповолни страни, како на пример наслагите од...