Slovenija | Česká republika | Slovenská republika | Magyarország | Hrvatska | Srbija | Polska | Россия | Österreich | Bosna i Hercegovina | Deutschland | România | България | Северна Македонија | Danmark | Suomi | Norge | Sverige

Објави означени како snack

Семејство

Планирате (по)долга прошетка? Не заборавајте си ја здравата ужинка.

Уживањето на свеж воздух, одејќи на долга прошетка или на планинарење е секогаш добра идеја. Само не правете го тоа на празен стомак или уништувајќи го својот напор со нездрава храна и/или пијалаци. Кога станува збор за пешачењето или...

Совети и трикови  /  Храна

Здрава храна за грицкање за заштита на забите на членовите во вашето семејство

Колку пати се случило со членовите на вашето семејство во потрага по нешто слатко за јадење? Сигурни сме дека тоа е многу вообичаен случај. Што е со поздравите замени за храната со шеќери што може да ја најдете во...

Едноставни рецепти  /  Храна

Домашен чипс од сладок компир

Следниот викенд, кога ќе се подготвувате да гледате филм во вечерните часови, пробајте го овој чипс! Едноставен за правење, вкусен и без калории.

Едноставни рецепти  /  Храна

Печена закуска од наут

Одлична, заситувачка и во исто време здрава закуска! Едноставно подгответе ја здравата закуска од наут која е полна со влакна, цинк, фолна киселина и протеини. Може да ги користите сите зачини што ги сакате. Можностите се бесконечни.