Објави означени како spring

Дом  /  Дом без неред

Внесете нова енергија во вашиот дом

Пролетното време е одлично време за преуредување на вашиот дом. Уредете го, така што ќе изгледа попростран, исполнет со мир и со свежа енергија. Верувајте ни, веднаш ќе се почувствувате подобро. Одлуката за тоа што треба да остане и...

Домашни обврски  /  Совети и трикови

Пролетно чистење на вашата облека

Пролетта е исто така време кога ги преместуваме зимските алишта и почнуваме да бараме потенки алишта. Еве некои важни работи што треба да ги направите, за да ги чувате вашите алишта во најдобра состојба и да заштедите време. 1....

Едноставни рецепти  /  Храна

Пролетна салата

Овoj едноставeн гарнир претставува „Пролет во чинијата“ и може да стане славна салата за многу различни пригоди или за какво било пролетно дружење. Свежо, вкусно и пред сѐ – убаво на око.