Дали апаратите за домаќинство можат да заштедат за домаќинството?

Истражувавме, дали – и колку – можете да ги намалите сметките за електрична енергија ако го замените стариот голем апарат за домаќинство со нов поефикасен? Кога ќе се исплати оваа инвестиција? Апаратите за домаќинство се типични потрошувачи на електрична...

Внесете нова енергија во вашиот дом

Пролетното време е одлично време за преуредување на вашиот дом. Уредете го, така што ќе изгледа попростран, исполнет со мир и со свежа енергија. Верувајте ни, веднаш ќе се почувствувате подобро. Одлуката за тоа што треба да остане и...

5 едноставни идеи за пријатни есенски вечери дома

Летото официјално е завршено и влеговме во поладната половина од годината. Со настапувањето на постудените и подолги вечери, обично, повеќе време поминуваме внатре во домот. За да ги направите овие вечери колку што е можно поудобни и попријатни, креирајте...

5 начини да добиете дополнителен простор во вашата помошна просторија

Обично, просторот во помошната просторија е ограничен, но имаме неколку идеи како да извлечеме максимум од секој агол и вдлабнатина. 1. Погледнете што е достапно. Точно измерете го расположливиот простор за да бидете сигурни дека ќе купите машина за...

Краток водич за совршено организиран плакар

Неуредниот плакар може целосно да го уништи вашето утро. Да се најде нешто што треба да се облече меѓу купот облека, кога брзате или веќе доцните и сте под стрес, може да го претвори прекрасното утро во вистинска катастрофа,...

7 новогодишни одлуки за поедноставен живот

Дали некогаш сте се чувствувале преморени и постојано зафатени? Дали би сакале да имате повеќе време за вас и за вашите најблиски? Што се случува со вашето заборавено хоби? Наоѓањето рамнотежа во нашиот зафатен и сложен свет понекогаш може...

5 начини за средување на нередот

Тешко е да се ослободите од некои предмети што имаат одредена сентиментална вредност, но тоа ќе има позитивно влијание врз вашиот живот, така што тоа ќе помогне тој да стане поедноставен. Ќе се чувствувате полесно, помалку ограничено и со...

Популарни статии