Slovenija | Česká republika | Slovenská republika | Magyarország | Hrvatska | Srbija | Polska | Россия | Österreich | Bosna i Hercegovina | Deutschland | România | България | Северна Македонија | Danmark | Suomi | Norge | Sverige

Објави означени како shopping

Совети и трикови  /  Храна

Кујна со нула-отпадоци? Да, тоа е возможно!

Одржливиот начин на живот бара одредено приспособување и упорност, но дефинитивно се исплаќа. Вашето здравје, околината и паричникот ќе ви бидат благодарни. Па, за што се работи кога станува збор за кујна со нула отпад? Животот без отпад е...

Совети и трикови  /  Храна

Колку да користите? Шопинг-водич по лице

Месо Парчиња месо (печено месо, бут, филе, итн.): 200-300 g Месо без коски: 125-175 g Динстано говедско месо: 75-100 g Сечкано месо и колбаси: 150-100 g Месо во манџа (топли јадења): 75-100 g Патка: 600-800 g Кокошки: 350-400 g...

Совети и трикови  /  Храна

Совети за пазарење: Како да ги одберете најдобрите намирници

Зеленчук Артичока: Подебелите имаат најмногу маса и вкус. Таа треба да биде свежа и зелена во текот на целата година. Да не биде темнокафена или црна на врвот. Модар патлиџан: Треба да биде тежок, во спротивно е премногу стар....

Семејство

Купување облека за вашето семејство

Скапото не значи и дека е добро, а цената не го одразува квалитетот. И покрај тоа што може да биде исклучително тешко, препорачуваме да ја проверите ознаката за нега и за квалитет на облеката. Што треба да барате? И...