Објави означени како količina

Совети и трикови  /  Храна

Колку да користите? Шопинг-водич по лице

Месо Парчиња месо (печено месо, бут, филе, итн.): 200-300 g Месо без коски: 125-175 g Динстано говедско месо: 75-100 g Сечкано месо и колбаси: 150-100 g Месо во манџа (топли јадења): 75-100 g Патка: 600-800 g Кокошки: 350-400 g...