Објави означени како savings

Дом

Енергетски шампиони – економични и еколошки

Тимот на програмери и инженери на Горење повторно успеа. Нашите најнови машини за перење од линијата WaveActive обезбедуваат совршена комбинација на технологија за одлични резултати при перење со многу мала потрошувачка на енергија. Секогаш кога и да ја користите...

Дом  /  Дом без неред

Дали апаратите за домаќинство можат да заштедат за домаќинството?

Истражувавме, дали – и колку – можете да ги намалите сметките за електрична енергија ако го замените стариот голем апарат за домаќинство со нов поефикасен? Кога ќе се исплати оваа инвестиција? Апаратите за домаќинство се типични потрошувачи на електрична...

Дом

Достигнете повисоко ниво на енергетска ефикасност во кујната

За многумина, користењето на електричната енергија се сфаќа како вообичаена работа, но сепак сите ги креваат веѓите кога ќе добијат високи сметки за потрошената електрична енергија. Во изминатите месеци, повеќето од нас работеа и престојуваа во своите домови, што...

Дом

Нов тренд: Апаратите за домаќинството, два во едно или три во едно, ќе ви заштедат простор, време и пари!

Бројни апарати за домаќинство се користат во едно типично домаќинство, бидејќи ни помагаат при готвење, чистење и чување на храната. Но, ако имате помалку уреди што можат да ги извршуваат истите, па дури и повеќе функции, тоа може да...

Дом  /  Дом без неред

5 начини да добиете дополнителен простор во вашата помошна просторија

Обично, просторот во помошната просторија е ограничен, но имаме неколку идеи како да извлечеме максимум од секој агол и вдлабнатина. 1. Погледнете што е достапно. Точно измерете го расположливиот простор за да бидете сигурни дека ќе купите машина за...

Дом

Енергетската ефикасност во вашиот дом

Има многу работи што можете да ги направите лично вие, за да придонесете за заштеда на енергијата и на тој начин да помогнете да се зачува нашиот „трет камен од Сонцето“. Еве неколку идеи: Не ги оставајте светилките и...