Објави означени како rice

Едноставни рецепти  /  Храна

Чоколадна торта со остаток од ориз

Претворете го остатокот од оризот во вкусна чоколадна торта. Колачот може да го чувате во фрижидер до 3 дена, но сигурни сме дека ќе го изедете многу брзо.

Едноставни рецепти  /  Храна

Пудинг со манго и ориз

Без глутен, егзотичен и природно благ, овој вкусен десерт е исто така совршена закуска за деца кои имаат потреба од зголемување на енергијата.