Објави означени како chicken

Храна

Рецепт за приготвување пилешко месо со јаболков оцет

Овој рецепт за пржено пилешко месо со јаболков оцет е наменет за проготвување совршена пријатна вечера за славење на годишното време во знакот на лисјата што шушкаат под вашите нозе и на топлите нијанси на боите со кои се...

Едноставни рецепти  /  Храна

Пилешки гради со кари

Пилешки гради со кари КОЛИЧИНА ГРЕЈАЧ ТЕМПЕРАТУРА ВРЕМЕ НА ГОТВЕЊЕ САД НИВО НА ПЕЧЕЊЕ 0,5 kg топол воздух  175 ° 60 мин. мал сад за печење 2 1 kg топол воздух  175 ° 85 мин. мал сад за печење...

Едноставни рецепти  /  Храна

Пилешки копани со пимет

Пилешки копани со пимет КОЛИЧИНА ГРЕЈАЧ ТЕМПЕРАТУРА ВРЕМЕ НА ГОТВЕЊЕ САД НИВО НА ПЕЧЕЊЕ 0,5 kg топол воздух  180 ° 30 мин. мал сад за печење 2 1 kg топол воздух  180 ° 45 мин. мал сад за печење...