Објави означени како comfort

Дом

Перење без бактерии гарантирано со Intertek сертификат

Ајде да зборуваме за една не толку забавна, но многу важна тема поврзана со благосостојбата – бактерии, вируси и габи. Сепак останете со нас! Ќе видите дека некои од нашите машини за перење поседуваат совршено оружје за да ги...

Дом

Пролетно чистење – дали ве радува?

Пролет. Тоа прекрасно време од годината кога птиците црцорат, нарцисите цветаат и деновите стануваат подолги и потопли. Тоа прекрасно време на повторно раѓање и на нови почетоци. Но, леле … пролетта е и време за пролетно чистење! Пред да...

Дом  /  Дом без неред

5 едноставни идеи за пријатни есенски вечери дома

Летото официјално е завршено и влеговме во поладната половина од годината. Со настапувањето на постудените и подолги вечери, обично, повеќе време поминуваме внатре во домот. За да ги направите овие вечери колку што е можно поудобни и попријатни, креирајте...