Објави означени како higiena

Дом

Перење без бактерии гарантирано со Intertek сертификат

Ајде да зборуваме за една не толку забавна, но многу важна тема поврзана со благосостојбата – бактерии, вируси и габи. Сепак останете со нас! Ќе видите дека некои од нашите машини за перење поседуваат совршено оружје за да ги...

Совети и трикови  /  Храна

За добра хигиена, запомнете!

Не заборавајте да ги миете рацете. Не заборавајте да го измиете ножот. Не заборавајте да ја исперете кујнската крпа; исто како децата – не им дозволувајте да останат валкани со денови. Добрата лична хигиена и добрата кујнска хигиена се...