Slovenija | Česká republika | Slovenská republika | Magyarország | Hrvatska | Srbija | Polska | Россия | Österreich | Bosna i Hercegovina | Deutschland | România | България | Северна Македонија | Danmark | Suomi | Norge | Sverige

Објави означени како brownies

Едноставни рецепти  /  Храна

Закуска од чудовишни браунис-колачиња

Trick or treat? Направете ја оваа Ноќ на вештерките уште повозбудлива со нашите чудовишни браунис-колачиња. Совршени за страшната забава или за споделување со семејството, овие забавни уживања се исто толку прекрасни колку што се и вкусни.

Храна

Божиќни колачи во форма на новогодишна елка

Овие навистина слатки колачиња не само што лесно се подготвуваат, туку се и исклучително убав домашен подарок што можете да го подготвите заедно со вашите најмали.

Едноставни рецепти  /  Храна

Чоколадно брауни

Користете го овој рецепт и направете одлично чоколадно брауни. Овие неодоливи торти лесно се прават и можат да го претворат вашиот лош ден во добар. Не двоумете се и пробајте ги додека сѐ уште се топли. Послужете со топка...

Едноставни рецепти  /  Храна

Совршено чоколадно брауни

Нека овој совет биде посебен, затоа што секогаш треба да оставите простор за чоколадно задоволство. Вашето чоколадно брауни сигурно ќе биде посебно, ако не сте премногу загрижени за чоколадото и можното влијание врз вашиот режим на исхрана. Сепак, оставете...