Slovenija | Česká republika | Slovenská republika | Magyarország | Hrvatska | Srbija | Polska | Россия | Österreich | Bosna i Hercegovina | Deutschland | România | България | Северна Македонија | Danmark | Suomi | Norge | Sverige

Објави означени како design

Дом

Митови за кујната: Каде се вклопува рерната?

Ако планирате или дизајнирате нова кујна, треба да обрнете многу внимание на апаратите и на нивното поставување. Особено на вградната рерна, бидејќи тоа може да има големо влијание на вашиот простор за готвење и врз искуството од готвењето. Секоја...

Дом  /  Совети за дизајн  /  Храна

6 чекори за средена кујна

Ништо не може да ви предизвика стрес како несредената кујна, па искористете го магловитото зимско попладне за да внесете ред меѓу вашите садови и тави. Звучи комплицирано? Воопшто не е! Со овие шест чекори вашата кујна ќе биде средена...

Дом  /  Совети за дизајн

Магијата на минимализмот во вашата кујна

Чисто, елегантно и мазно – минимализмот е водечки стил на 21-от век. Дизајнирањето на кујната во минималистички тренд создава простор што визуелно задоволува и што е функционален, без непотребен декор, што носи чувство на смиреност и на спокојство во...

Дом  /  Совети за дизајн

Преуредување на кујната: Напред ретро!

Кујната, најчесто, претставува најпредвидливото место во куќата, но тоа не мора да биде токму така. Сепак таа е срце на домот, место каде што се создаваат спомените. Бидејќи таму поминуваме значителен дел од нашето време, кујната треба, покрај тоа...