Ретро фрижидерите ги покажуваат вашата личност и вашиот стил

Дали сте слушнале за изреката: „Покажете ни го вашиот фрижидер и ќе ви кажеме кој сте?“ Можеби изгледа изненадувачки, но фрижидерот всушност може да открие многу за вашето здравје, личност, начин на живот и за вашиот вкус за стил....

6 чекори за средена кујна

Ништо не може да ви предизвика стрес како несредената кујна, па искористете го магловитото зимско попладне за да внесете ред меѓу вашите садови и тави. Звучи комплицирано? Воопшто не е! Со овие шест чекори вашата кујна ќе биде средена...

Магијата на минимализмот во вашата кујна

Чисто, елегантно и мазно – минимализмот е водечки стил на 21-от век. Дизајнирањето на кујната во минималистички тренд создава простор што визуелно задоволува и што е функционален, без непотребен декор, што носи чувство на смиреност и на спокојство во...

Преуредување на кујната: Напред ретро!

Кујната, најчесто, претставува најпредвидливото место во куќата, но тоа не мора да биде токму така. Сепак таа е срце на домот, место каде што се создаваат спомените. Бидејќи таму поминуваме значителен дел од нашето време, кујната треба, покрај тоа...

Популарни статии