Slovenija | Česká republika | Slovenská republika | Magyarország | Hrvatska | Srbija | Polska | Россия | Österreich | Bosna i Hercegovina | Deutschland | România | България | Северна Македонија | Danmark | Suomi | Norge | Sverige

Објави означени како budget

Дом  /  Дом без неред

Дали апаратите за домаќинство можат да заштедат за домаќинството?

Истражувавме, дали – и колку – можете да ги намалите сметките за електрична енергија ако го замените стариот голем апарат за домаќинство со нов поефикасен? Кога ќе се исплати оваа инвестиција? Апаратите за домаќинство се типични потрошувачи на електрична...

Домашни обврски  /  Совети и трикови

Мали промени кои ќе направат вашиот дом да изгледа како нов

Дали го знаете она возбудливо чувство на нов дом? Кога едноставно го сакате секој агол? Не мора да платите богатство да го преуредите или пак да се заљубите во вашиот дом. Сè што е потребно е неколку од овие...