Објави означени како diet

Дом

Зајакнете го имунолошкиот систем со чистиот воздух во вашиот дом

Зајакнувањето на имунолошкиот систем е секогаш добра идеја, уште повеќе во есен и зима. Нашите мали и големи деца се вратија во градинките, основните училишта, во средните училишта. Сите тие се средини полни со микроорганизми, вируси, бактерии, итн. Штом...

Совети и трикови  /  Храна

Топ 5 совети како да останете хидрирани ова лето

Количината на вода во телото на еден возрасен човек изнесува околу 57%. Водата е потребна за правилно функционирање на телесните клетки, регулирање на температурата на телото, отстранување на непотребните материи и за неколку други витални функции на телото. Тешката...