Slovenija | Česká republika | Slovenská republika | Magyarország | Hrvatska | Srbija | Polska | Россия | Österreich | Bosna i Hercegovina | Deutschland | România | България | Северна Македонија | Danmark | Suomi | Norge | Sverige

Објави означени како air

Дом

Зајакнете го имунолошкиот систем со чистиот воздух во вашиот дом

Зајакнувањето на имунолошкиот систем е секогаш добра идеја, уште повеќе во есен и зима. Нашите мали и големи деца се вратија во градинките, основните училишта, во средните училишта. Сите тие се средини полни со микроорганизми, вируси, бактерии, итн. Штом...

Дом

Совети за подобар квалитет на воздухот

Пак е зима. Многу здравствени проблеми се поврзани со лошиот квалитет на воздухот во добро затворените простории. Обидете се со неколку совети за освежување: 1. Отворете ги прозорците и вратите кога можете. Дури и ако е многу студено, накратко...