Slovenija | Česká republika | Slovenská republika | Magyarország | Hrvatska | Srbija | Polska | Россия | Österreich | Bosna i Hercegovina | България | Северна Македонија | Danmark | Suomi | Norge | Sverige

Објави означени како corn

Едноставни рецепти  /  Храна

Супа од пченка и кокос

Oсвежителна и слатка супа е секогаш извонреден избор за брз и вкусен оброк. Оваа супа ќе ги воодушеви дури и најпребирливите гурмани, бидејќи рецептот претставува комбинација од освежувачки, но кремасти состојки, соодветни и за предјадење и за лесно главно...