Објави означени како steam

Домашни обврски  /  Одржување на апаратите

Што може да стори за вас рерната на пареа?

Не станува збор за обична рерна Комбинираната рерна на пареа не е иста со вашата обична рерна. Очигледно е дека готвењето на пареа или печењето со сува топлина, или обете, може да сторат многу повеќе. Ако вашиот распоред е...