Објави означени како waffle

Едноставни рецепти  /  Храна

Рецепт за вафли со сос од вишни

Задоволете ја вашата потреба за благо со неодоливи вафли прелиени со сос од вишни и сладолед. Одличен начин да го искористите максимумот од летните производи!