Објави означени како bacon

Едноставни рецепти  /  Храна

Омлет со сланина

Никогаш не било поедноставно да се направи омлет. Со класичните состојки за подготовка, како што се сланината и кашкавалот, овој оброк кој се подготвува во само еден сад и се пече во рерна ќе го разбуди вашето сетило за...

Едноставни рецепти  /  Храна

Вкусни мафини со сланина, сирење и јајца за само 15 минути

Нема ништо посимпатично од брз појадок како мафини од сланина, сирење и јајца. Тие ги содржат сите видови хранливи состојки што ви се потребни за појадок. Можеби ова би можело да биде вашиот омилен појадок. Ќе бидете изненадени од...