Napravite tortu u obliku srca za rođendan vaše ćerke

Napravili smo jedan jednostavan blog post, koji će vas naučiti kako da napravite tortu u obliku srca, u tri laka koraka. Ako na primer, vaša ćerka želi tortu u obliku srca za rođendan, a vi nemate sud pravog oblika – možete da improvizujete. Uz malo domišljatosti, dobićete prelepu tortu u obliku srca, i to koristeći kružni i kockasti kalup za torte. U nastavku, pročitajte lake korake za brzu i jednostavnu pripremu torte u obliku srca.

Make a heart-shaped cake for your daughter’s birthday

Korak 1.
Počnite sa pripremom jednog okruglog i jednog kockastog biskvita za tortu. Potrebno je da budu iste visine, jer u suprotnom nećete moći da postignete savršen oblik torte. Nakon što su obe torte gotove, pustite ih da se rashlade, i uklonite ih iz kalupa.

Korak 2.
Nežno isecite okruglu tortu na pola. Uz pomoć reckastog noža isecite okruglu tortu na pola, pri čemu je važno da pokušate da krug isečete tačno na pola.

Korak 3.
Na kraju, pridružite dve polovine kockastoj torti, kao na slici ispod.

Bon appetite!

Činimo stvari jednostavnim. Vi ih činite savršenim.

Pomoću novih Gorenje HomeMade šporeta, kuvanje je očaravajuće jednostavno. Pripremite vašu omiljenu hranu baš kao u tradicionalnoj rerni na drva ili oduševite vašu porodicu izobiljem ukusnih doživljaja. Možete se osloniti na pametna rešenja i praktična rešenja, samo dodajte vaš završni dodir za savršenstvo.Pročitajte još
Podeli:

Možda će vas takođe zanimati