Slovenija | Česká republika | Hrvatska | Srbija | Россия | Bosna i Hercegovina

Kako da vaši podovi budu čisti uz minimalan napor

Čist pod može zaista da napravi razliku, čak i kada vaš dom nije baš savršeno čist. Održavanje podova savršeno čistima ne mora da uzima previše vremena sa ovim jednostavim koracima.

Neka blato ostane napolju. Postavite otirače na ulazu u vaš dom ili insistirajte na tome da se ne može ulaziti u cipelama, kako biste izbjegli blato i vlažne tragove po kući.

Briga za kućne ljubimce. Redovno češljanje vaših ljubimaca će značajno smanjiti količinu dlake na podovima ili na namještaju. Možete također držati stari ručnik blizu ulaza, kako biste obrisali šape ljubimaca, po povratku kući nakon šetnje po kiši.

Ručni usisivač je vaš prijatelj. On vam omogućava da jednostavno odmah očistite sitni nered, kako se isti ne bi raznosio po ostatku prostorije. Također, ukoliko vaša djeca svoje obroke pojedu za stolom umjesto negdje drugo po kući, će uštedjeti dosta vremena potrebnog za čišćenje.

Dodatni savjet: usisivač vam može pomoći da pokupite zagubljenu lego kocku ili izgubljenu naušnicu ispod kauča ili nekog drugog mjesta kojem je teže pristupiti. Samo stavite stari par najlonskih čarapa na crijevo, fiksirajte ih gumicom i uključite usisivač. Čarape će spriječiti da predmeti budu usisani u vrećicu usisivača ili posudu.

Prijateljski prema vama, brutalni za prašinu

Vrhunski Gorenje G·Force usisivači karakterišu ekstremno niska potrošnja energije i visoka efikasnost uz rezultate čišćenja bez puno zamaranja i tih rad. Jednostavni za rukovanje i ergonomski dizajnirani usisivači su dostupni u rasponu G·Force Lite, G·Force Plus i G·Force Pro. Dolaze sa vrećicama ili bez vrećica u različitim kombinacijama boja, koje će udovoljiti svakom ukusu.Pročitaj više

Možda biste željeli pročitati