Slovenija | Россия | Bosna i Hercegovina

Jedan izuzetno stilizovan aparat. Ustvari, dva.

Potpuno novi 2-u-1 aparat kojeg karakteriše izvanredan dizajn i super pouzdane performanse, je spreman da olakša svakodnevni život dodatno. Ovo je najnoviji svjetski trend kuhinjskih aparata. To je kombinacija dva veoma snažna aparata u jednom, štedi prostor i lijepo se uklapa u vašu kuhinju. Stvara otvoren prostor bez kuhinjske nape koja blokira pogled, nudeći niz dizajnerskih rješenja, a veoma često je i troškovno efikasnija. Napa-u-ploči za kuhanje još poznta kao i ventilirajuća ploča ili ploča sa integrisanim odvodom je dizajnirana da odstrani ta naporna isparavaja prilikom kuhanja i neprjatne mirise prije nego se isti i počnu pojavljivati. Ona to radi tako što uvlači zrak direktno sa površine ploče, iz posude, tave ili grila.

Kuhinjska napa u Gorenje ploči sa kuhinjskom napom radi pri brzini 8.3 m/s sa maksimalnim protokom zraka 711 m3/h i uz nivo buke od 68 dB što je jednako normalnoj konverzaciji, a ploča omogućava kuhanje sa AreaFlex i KeepWarm karakteristikama između ostalog. Ovaj aparat je jednostavan za ugradnju, te ostavlja dovoljno prostora za kuhinjske ormariće, pošto odvodne cijevi (u zavisnosti da li radi na odvod ili recirkulacijskom principu) zauzima manje prostora nego obične kuhinjske nape.

Čišćenje je izuzetno jednostavno – samo obrišite cijelu površinu vlažnom krpom, i povremeno je prebrišite sa nekim sredstvom za čišćenje stakla. Povremeno ćete trebati odstraniti tečnosti nastale kondenzacijom ili tečnosti koje ste slučajno prosuli tokom kuhanja, iz posude kuhinjske nape koji je postavljen ispod aparata i jednostavno je dostupan. Također filter protiv masnoće i posuda za sakupljanje masnoća se jednostavno skidaju sa desne strane kuhinjske nape.

Gorenje napa-u-ploči za kuhanje je izuzetno sigurna za korištenje. Ne možete zaboraviti da je uključena, i ne možete opržiti ruke. Dok se kod klasičnih staklokramičkih ploča zone kuhanja zagrijavaju, sa indukcijskom pločom samo se zagrijava posuda, što ih čini sigurnom opcijom.

Ovaj proizvod je dizajniran tako što smo razmišljali o svakodnevnim korisnicima, uzimajući u obzir funkcionalnost, pristupačnost i efikasnost. Izgleda izvanredno i privlaći poglede i pažnju kada je prvi put ugledate.

Indukcijske ploče za kuhanje u tonu sa vašim stilom kuhanja

Bilo da pripremate jelo za sebe ili da kuhate za cijelu porodicu, Gorenje OmniFlex indukcijske ploče za kuhanje donose potpuno neometano kulinarsko iskustvo svaki put. Sa mnoštvom fino podešenih karakteristika koje pojednostavljuju vašu interakciju sa površinom za kuhanje, pripremanje jela nikada nije bilo jednostavnije, intuitivnije i pouzdanije.Pročitaj više

Možda biste željeli pročitati