Retro frižideri pokazuju vaš karakter i stil

Novi Gorenje frižider

Da li ste čuli za izreku: “Pokaži mi svoj frižider i reći ću ti ko si”? Zvuči iznenađujuće, ali frižider može da otkrije mnogo o vašem zdravlju, karakteru načinu života i ukusu. I to radi kako spolja tako i iznutra.

Šta vaš frižider govori o vama?

Sadržaj vašeg frižidera pokazuje vaše navike u ishrani i načinu života. Raznovrsno sveže povrće može da bude pokazatelj da uživate u zdravom načinu života ili ste vegeterijanac / vegan. Uredno organizovane posude za pripremu obroka pokazuju da volite red i planiranje unapred. Prazan frižider pokazuje da ste veoma zauzeti i nemate mnogo vremena za kuvanje. Posuda za dezert pokazuje da volite slatko. Vaš frižider može da pokaže da li živite sami, sa partnerom ili sa decom. Takođe, ako ste roditelj, spoljašnost vašeg frižidera vam verovatno služi i kao galerija, školski kalendar, oglasna tabla i lista za kupovinu. A ako volite putovanjam, na svom frižideru stavljate magnete i razglednice koje podsećaju na vaše avanture.

Frižider govori mnogo o tome ko ste. I baš kao i hrana, povezuje nas sa najdražim uspomenama iz detinjstva. Koja je vaša omiljena uspomena vezana za frižider? Da li je to pronalaženje pite koju je mama ostavila samo za vas posle škole? Da li je to vaša rođendanska torta koju niste smeli da dirate, pa ste svakih pet minuta zavirivali u frižider (dok niste poklekli i pojeli samo malo šlaga sa vrha, nadajući se da mama neće primetiti)? Frižideri su utkani u naša sećanja i podsećaju nas na dobre stare dane, kada je život bio jednostavniji.

Možda je to jedan od razloga zašto se retro stil vraća na velika vrata. Retro stvari nas podsećaju na srećne uspomene. A Gorenje retro kolekcija frižidera će održavati uspomene svežim, svojim sjajnim retro dizajnom i bez nagomilavanja leda.

Šta Gorenje Retro frižider govori o vama?

Ako izaberete unapređeni Gorenje samostojeći Retro frižider sa zamrzivačem, to govori dosta o vašem karakteru i načinu života.

Iznutra, Retro frižideri pokazuju da vaolite moderne tehnologije kao što je IonAir tehnologija koja hranu duže održava svežom. Ili MultiFlow 360° sistem za protok vazduha koji osigurava stabilnu mirkoklimu na svakoj polici. Ili CrispZone fioka koja održava povrće svežim i hrskavim. Ili noFrost Plus sistem hlađenja koji sprečava nagomilavanje leda.

Spolja, Retro frižideri sa svojim novim logoom, ručkama i osveženim dizajnom pokazuju vaš šik stil. Pokazaće da ste tradicionalni ali sa dodirom modernog. Pokazaće da, u svetu trendova koji se stalno smenjuju, nalazite mir u evergrin estetici. Pokazaće vaš talenat da uklopite staro i novo. Sa dva nova modela i četiri dostupne boje, pokazaće vašu potrebu da napravite nostalgičnu, toplu atmosferu, bez obzira da li je estetika vaše kuhinje rustična, moderna ili minimalistička. A ako odlučite da držite frižider u trpezariji ili čak u dnevnoj sobi kao deo enterijera koji privlači poglede, pokazaće da ne živite prema očekivanjima drugih, veća da ste ono što zaista jeste.

Retro za uspomene u budućnosti

Nismo izmislili mašinu za putovanje kroz vreme (još uvek), ali smo sigurni da ćete sa Gorenje retro frižiderom sa zamrzivačem napraviti bezbroj prelepih uspomena u budućnosti. Možda će to biti sećanje na početak zdravijeg načina ishrane. Ili sećanje na pronalaženje torte kao rođendanskog iznenađenja. Ili sećanje na prvu sliku ultrazvuka koju ste postavili na frižider. Kakve god da će uspomene biti, jedno je sigurno – biće nezaboravne.

Dodir retro stila

Frižideri iz Gorenje Retro posebne edicije, modelirani prema legendarnom Volkswagen T1 kombiju iz 50-ih godina prošlog veka, takođe nazvani 'Bulli', će bez sumnje podsetiti na tu dekadu svojim pastelno plavim ili bordo crvenim bojama i glatkim, zaobljenim ivicama. Pored toga što će vašem domu dati dodir retro stila, sigurno će osvojiti srca i svojom praktičnošću i najnovijom tehnologijom, što će ih učiniti nezamenljivom stavkom u vašoj kuhinji.Pročitajte još
Podeli:

Možda će vas takođe zanimati