Može li vaš frižider da uradi ovo?

Neki frižideri imaju specijalnu funkciju koja optimizuje hlađenje i svežinu namirnica. Uz senzore, može da se prilagodi bilo kojim uslovima ili vašim željama.

Hlađenje i zamrzavanje je glavni zadatak svakog frižidera. Ipak, neki to rade bolje od drugih, a neki rade i više od toga.

Odabir pravog frižidera je velika odluka. Možda ćete želeti onaj koji duže održava svežinu hrane i koji se prilagođava vašim potrebama. Sa naprednim funkcijama koje donose svežinu onako kako vi želite, Gorenje GardenFresh frižideri su odličan izbor. Ovo ćete voleti kod njih.

Covert FreshZone fioka

Želite li da vam namirnice budu spremne za svaku priliku? Ova praktična fioka se jednostavno transformiše od fioke za ribu i meso do fioke za voće i povrće, tako da lako možete da čuvate sve vaše sveže namirnice.

Prilagodljivost u najboljem smislu

Gorenje inžinjeri su otišli korak dalje i dizajnirali pametni sistem po imenu AdaptTech. Ova tehnologija je dizajnirana sa jedinom svrhom da održava konstantnu temperaturu unutar frižidera, nezavisno od učestalosti otvaranja vrata. Temperatura unutar frižidera se konstantno nadgleda i prilagođava kako bi se sprečio eventualni porast temperature i osigurala dugoročna svežina vaše hrane uz smanjenu potrošnju energije. Sjajno, zar ne?

Više od gomile senzora

Moderni Gorenje frižideri su opremeljeni različitim senzorima koji šalju podatke do njihovog “mozga”. Takođe možete da vidite šta vaš frižider misli i radi. Veliki i jasno istaknut LED ekran omogućava trenutna podešavanja. Držeći °C ikonicu dve sekunde možete se jednostavno prebacivati između odeljaka i zasebno regulisati temperaturu u frižideru ili zamrzivaču. Ova takozvana SensoTech Switch tehnologija omogućava jednostavnije kontrolisanje frižidera ili zamrzivača.

Brzo zamrzavanje ili hlađenje

Onda imamo i brzo zamrzavanje. FastFreeze funkcija zamrzava hranu na -24 °C kako bi se zadržali svi minerali u njoj. Nakon otprilike dva dana, ova funkcija se automatski isključuje a temperatura odeljka zamrzivača se vraća na početna podešavanja.

Postoji takođe i SuperCool funkcija (da, stvarno se tako zove!). Ova funkcija intenzivnog hlađenja značajno spušta temperaturu unutar frižidera za brzo hlađenje nakon većih kupovina namirnica. Nakon šest sati, funkcija se automatski isključuje i temperatura unutar frižidera se vraća na početna podešavanja. Praktično, zar ne?

Sveže kao iz bašte

GardenFresh linija frižidera zaslužuje svoje ime koristeći još jednu sjajnu tehnologiju. Frižideri iz ove linije su opremljeni prostranom CrispZone friokom koja je dizajnirana da zadrži hranljive sastojke i produži svežinu hrane zahvaljujući niskoj temperatuti i opciji podešavanja vlažnosti vazduha. Za koliko frižidera znate koji mogu da kontrolišu unutrašnju vlažnost vazduha?

Nema više neprijatnih mirisa

Najnoviji Gorenje frižideri imaju takozvanu IonAir with MultiFlow 360° tehnologiju. Ovo rešenje koristi jonizovan vazduh i uklanja neprijatne mirise održavajući vaše namirnice u savršenom stanju.

Da, znamo, nikada više nećete gledati frižidere istim očima.

Potrebna vam je svežina? Nema problema

Gorenje IonGeneration kombinovani frižideri su projektovani tako da omoguće maksimalnu svežinu. Njihova tehnologija IonAir sa MultiFlow 360˚ neprekidno osvežava vazduh i tako simulira prirodnu mikroklimu i pruža savršene uslove za skladištenje. Pomoću pametnih funkcija koje su jednostavne za korisnike, bez problema se prilagođavaju vašem životnom stilu. Bez obzira na to koliko često otvarate vrata frižidera, AdaptTech održava optimalnu temperaturu i održava vašu hranu u savršenom stanju, dok NoFrost Plus rashladni sistem sprečava akumulaciju leda i sprečava otapanje. Sada su takođe dostupni i sa integrisanom skrivenom ručicom HiddenHandle.Pročitajte još
Podeli:

Možda će vas takođe zanimati