Može li vaš frižider uraditi ovo?

Some fridges have special feature that optimize the cooling and freshness of food. With sensors it adapts to any occasion or your preference.

Hlađenje i zamrzavanje glavni je posao svakog frižidera. Ipak, neki to čine bolje od drugih, a neki i više od toga.

Odabir pravog frižidera velika je odluka. Željeli biste onaj koji će hranu duže održavati svježom i koji će se prilagoditi vama i vašim potrebama. Uz napredne karakteristike koje pružaju svježinu vašim namirnicama, frižideri Gorenje GardenFresh izvrstan su izbor. To će vam se posebno svidjeti kod njih.

Convert FreshZone ladica

Želite li hranu spremnu za bilo koju priliku? Ne tražite dalje. Ova prikladna ladica jednostavno se pretvara iz ladice za ribu i meso u ladicu za voće i povrće, tako da možete lako smjestiti sve svoje svježe namirnice.

Prilagodljivost kao najbolja opcija

Inženjeri Gorenja učinili su puno više i dizajnirali pametni sistem nazvan AdaptTech. Ova tehnologija dizajnirana je s jedinom svrhom da održava konstantnu temperaturu u frižideru, bez obzira na učestalost otvaranja vrata. Stalno nadgleda upotrebu vašeg frižidera i upravlja temperaturom kako bi spriječio mogući porast temperature, osiguravajući tako dugotrajnu svježinu vaše hrane, istovremeno smanjujući potrošnju energije. Super, zar ne?

Više od samo gomile senzora

Frižider Gorenje opremljen je senzorima koji dovode podatke do upravljačke ploče. Također možete vidjeti kako frižider funkcioniše. Veliki i jasno postavljen LED displej omogućava trenutnu kontrolu nad postavkama. Držanjem simbola ° C dvije sekunde možete jednostavno prebacivati ​​između pretinaca i zasebno regulisati temperaturu u dijelu frižidera ili zamrzivača. Ovaj SensoTech prekidač omogućava jednostavnije upravljanje frižiderom i zamrzivačem.

Brzo zamrznite ili ohladite sočne namirnice

Zatim dolazimo do brzog zamrzavanja. Funkcija FastFreeze zamrzava hranu na -24 ° C kako bi sačuvala većinu minerala u hrani. Nakon otprilike dva dana funkcija se automatski isključuje i temperatura prostora za zamrzavanje vraća se na početnu postavku.

Tu je i funkcija SuperCool (doslovno se tako zove!). Funkcija intenzivnog hlađenja značajno smanjuje temperaturu u frižiderskom dijelu za brzo hlađenje hrane nakon veće kupovine namirnica. Nakon šest sati funkcija se automatski isključuje i temperatura prostora frižidera vraća se na početnu postavku. Što kažete na ovo?

Svježe kao iz vrta

GardenFresh linija frižidera svoje je ime stekla još jednom izvrsnom tehnologijom. Opremljeni su prostranom ladicom CrispZone koja je dizajnirana da sačuva hranjive sastojke i produži svježinu vaše hrane zahvaljujući niskoj temperaturi i opciji namještanja nivoa vlažnosti. Koliko frižidera znate da mogu sami kontrolisati vlagu?

Nema više neugodnih mirisa

Povrh svega, najnoviji frižideri Gorenje imaju funkciju IonAir s tehnologijom MultiFlow 360 °. Ovo rješenje koristi jonizirani zrak i uklanja neželjene mirise održavajući hranu u savršenom obliku.

Da, znamo, nikada više nećete gledati frižider na isti način.

Trebate svježinu? Bez problema

Gorenje IonGeneration kombinovani frižideri su dizajnirani za maksimalnu svježinu. Njihova IonAir sa MultiFlow 360˚ tehnologija kontinuirano osvježava zrak kako bi simulirala prirodnu mikro klimu i obezbjedila završene uslove čuvanja namirnica. Sa pametnim, korisnički pogodnim funkcijama oni se neprimjetno adaptiraju vašem životnom stilu. Bez obzira koliko često otvarate vrata frižidera, AdaptTech održava optimalnu temperaturu koja čuva vaše namirnice u savršenom obliku, dok NoFrost Plus sistem hlađenja sprječava nakupljanje leda i eliminiše potrebu za odmrzavanjem frižidera. Od sada dostupni i sa integrisanom HiddenHandle ručkom.Pročitaj više
Podijeli:

Možda biste željeli pročitati