Pružite svojoj odeći VIP tretman

Odeća za svaki dan dobija poseban tretman. Postoji mnogo situacija u kojima su i odeći i mašini za veš potrebni posebni tretmani.

Kako da sprečite nagomilavanje dresova male lige? Izaberite intenzivni program.
Odmah izaberite intenzivni program. Drugim rečima, mašinu s posebnim intenzivnim programom, u kojoj možete da operete do 7 kilograma veoma prljavih neosetljivih materijala na temperaturi do 60o C. Program je kombinacija više različitih ritmova pranja koji pružaju odeći intenzivan tretman.

Kako prati odeću za čudovišta i princeze? Muka ili nauka?
Možete da uradite dve stvari. Sortirajte po boji i materijalu, što obično preporučujemo. Ili ekspresno savladajte gomilu veša pomoću posebnog mešovitog programa. Možete da operete do 7 kg različitih materijala iste boje na 30o C. Čak i osetljivi materijali kao što su viskoza ili drugi sintetički materijali mogu da se mešaju s pamukom.

Kako da i vaša odeća za trening ostane u formi? Recite da trčanju.
Odeća nije prljava, samo je natopljena znojem, i nije je potrebno prati na 60° C. Izaberite nižu temperaturu i nežnije pranje. Na primer, izaberite poseban program Jogging na Gorenje veš mašinama koji pere na 40° C i centrifugira sa 1000 obrtaja. Ovako i vaša odeća i životna sredina ostaju u formi.

Kako da ne žrtvujete dan za kupovinu zbog peglanja? Izaberite program za lako peglanje.
Možete da izaberete poseban program koji dodaje više vode i pere sa manjom brzinom centrifuge pri prvoj i poslednjoj centrifugi, tako da odeća nije zgnječena i izgužvana. Na primer, program permanent press. Upotrebite ga i manje peglajte. Umesto peglanja možete da izađete sa prijateljima.

Kako da s poverenjem raspodelite kućne poslove tinejdžerima? Podesite unapred i budite bezbrižni.
Čak i najrasejaniji zombi tinejdžer može da opere veš – treba samo da izabere jedan od unapred podešenih programa koji su mama ili tata odredili, kao što su:„pranje posle zabave”, „ pranje posle hokeja” ili „ pranje posle festivala”. Ova funkcija je dostupna na Gorenje Premium Touch modelima. Na njima možete da osmislite sopstvene programe i da ih sačuvate za kasniju upotrebu. Tako će vaša, ne baš mala dušica, moći jednostavno da stavi odeću u mašinu, zapamti šta je uradila i pritisne odgovarajući program.

Kako da smanjite rizik od alergija u svojoj porodici? Više vode, manje pene.
Nažalost, alergije su veoma česte. Jedan od razloga je to što mnogi preteruju sa količinom deterdženta tokom pranja. Kada se ciklus pranja završi, deterdžent ostaje u odeći. Prema tome, pravilno dozirajte, kao što je naznačeno na pakovanju – ne više od toga! Ili nabavite mašinu za veš koja će popraviti štetu umesto vas. Sve Gorenje veš mašine poseduju dodatne funkcije z namenje osobama koje su osetljive ili alergične na deterdžente. Jedna od ovih funkcija je i kontrola pene koja vodi računa njenoj količini. Ukoliko je previše pene, mašina automatski ispira dodatna tri puta.

Život je složen. Hajde da zato pranje veša učinimo jednostavnim.

Gorenje WaveActive mašine za pranje veša su napravljene tako da umesto vas urade prljave poslove na efikasan, jednostavan i ekološki održiv način. WaveActive opcije pranja obuhvataju najsavremenije tehnologije čišćenja:
  • Bubanj jedinstvenog dizajna sa posebnim talasastim 3D rebrima za najnežnije pranje odeće
  • IonTech koristi snagu jona, čime se omogućuju optimalni rezultati pranja
  • SteamTech efektivna rehidratacija i razbijanje prljavštine
Pročitajte još
Podeli:

Možda će vas takođe zanimati