Top aparati za ponijeti na vaš godišnji odmor za cool ljeto

Aparati nam olakšavaju u životu i to je najviše vidljivo u kuhinji. Ukoliko ovog ljeta putujete kako biste proveli slobodno vrijeme na kampovanju, u kamper kućici ili kući na plaži, olakšajte svoju avanturu tako što ćete ponijeti najpraktičnije male kućanske aparate sa sobom.

Blender. Imati blender koji radi dobro je ključan plus za ljetnu kuhinju. Sa njim možete blendati širok spektar smutija, ukusne hladne supe, sirove soseve ili još bolje palačinke. Birajte snažan blender kako biste mogli praviti sorbe ili sladoled od zamrznutog voća.

Roštilj/gril. Ne samo da je kuhanje na roštilju/grilu jedan od najlakših načina za pripremu hrane, već je to poprilično zadrav i ukusan način pripreme hrane. Tako da ukoliko ste se zaželjeli opuštenog osjećaja koji imate prilikom roštiljanja, možete taj okus priuštiti na svom balkonu sa unutrašnjim roštiljem/grilom. Postoje dva tipa električnog roštilja/grila koji možete birati: otvoreni roštilj, na kojem se hrana kuha sa dna i na kojem se hrana mora okretati, i kontaktni gril, gdje poklopac također peče hranu sa gornje strane.

Prenosna indukcijska ploča. Prenosiva indukcijska ploča za kuhanje će donijeti raznolikost vašoj ljetnoj ishrani, jer je možete koristiti skoro svugdje. Mnogi modeli nude napredne funkcije poput upravljanja slajderom na dodir, širok raspon temperatura, tajmer i bravica za sigurnost djece.

Set za vakumiranje. Možete vašu hranu održati svježom i do 5 puta duže uz pomoć vakumiranja. Dok ste na godišnjem odmoru, možete koristiti male i kompaktne vakumske posudice za vakumsko zatvaranje razne hrane i ostalih stvari. Zbog svoje kompaktne veličine i pogodnog punjenja korištenjem USB kabla, bit će izuzetno koristan saputnik na vašim putovanjima.

Neka zabava započne

Osvježite svoje dane svojim omiljenim pićem, ispunjenim kockicama leda :) Sa Gorenje ledomatom IMC1200B možete napraviti do 9 kocki leda u 10 minuta ili do 12 kg svježeg leda u danu. Ovaj lagani i prenosni ledomat je savršen za korištenje u komforu doma, ureda ili kampa. Možete napraviti mnoštvo leda (velikih ili malih dimenzija) brzo i kad god ga trebate. Neka ljeto počne!Pročitaj više
Podijeli:

Možda biste željeli pročitati