5 razloga zašto trebate veći frižider

Frižider je važan aparat u svakoj kuhinji. Služi vam da u njemu čuvate maslac pri odgovarajućoj temperaturi, savršeno rashladite bocu svog omiljenog bijelog vina i da vaše povrće bude svježe i hrskavo duži vremenski period. Da li ste možda razmišljali o većem frižideru? Mi vam možemo ponuditi najmanje pet razloga zašto je veći frižider odlična ideja.

1. Više vremena. Kako biste smanjili učestale posjete najbližem supermarketu, veći frižider je rješenje. Vrlo moguće je da će se vaše sedmične posjete prodavnici pretvoriti u jednom u dvije sedmice. Tako možete posvetiti više vremena svojim hobijima ili najdražima.

2. Olakšana porodična okupljanja. Ukoliko ste vi oni koji uvijek ugošćujete sve zabave za prijatelje i porodicu, vaš frižider će zasigurno “popucati po šavovima”. Ukoliko imate veći frižider, bit ćete više relaksirani prilikom kupovina svih potrebnih namirnica i pripreme delicija za ugodne proljetne roštilje ili noćne zabave u svom domu.

3. Više prostora za pripremu jela. Tokom užurbanog vikenda, imati spremno jelo za pojesti je od neprocjenjive vrijednosti. Veliki frižider vam omogućava da sigurno čuvate pripremljene obroke za dan ili dva.

4. Veći zamrzivač. Veći frižider obično znači i veći zamrzivač. Možete skuhati veliku porciju gulaša, lazanje za društvo ili ispeći pitu u velikim količinama za zamrznuti i imati uvijek spremno jelo. Uvijek je dobro imati neku dodatnu pripremljenu hranu ukoliko nemate puno vremena za kuhanje i pripremu.

5. Bolja organizacija i manje bacanje hrane. Istraživanja pokazuju da dosta hrane se baca jer je zaboravljena negdje u frižideru iza neke druge namirnice. Veći frižider će omogućiti da organizujete sadržaj u njemu i da imate bolji pregled, tako da uvijek znate šta imate na zalihama.

Trebate svježinu? Bez problema

Gorenje IonGeneration kombinovani frižideri su dizajnirani za maksimalnu svježinu. Njihova IonAir sa MultiFlow 360˚ tehnologija kontinuirano osvježava zrak kako bi simulirala prirodnu mikro klimu i obezbjedila završene uslove čuvanja namirnica. Sa pametnim, korisnički pogodnim funkcijama oni se neprimjetno adaptiraju vašem životnom stilu. Bez obzira koliko često otvarate vrata frižidera, AdaptTech održava optimalnu temperaturu koja čuva vaše namirnice u savršenom obliku, dok NoFrost Plus sistem hlađenja sprječava nakupljanje leda i eliminiše potrebu za odmrzavanjem frižidera. Od sada dostupni i sa integrisanom HiddenHandle ručkom.Pročitaj više
Podijeli:

Možda biste željeli pročitati